Nybyggarna i Byske

Nybyggarna i Byske

Det finns en orsak till att jag flyttade till Skellefteå från södra Sverige och det är mitt intresse för fiske. Under flera år har jag åkt på semester till Skellefteå varje sommar för att fiska och jag har trivts med staden och människorna som jag tycker är trevliga, så till sist bestämde jag att flytta hit för gott. Nu har jag bott här i ett halvår och under denna tid har jag redan hunnit med en hel del, bland annat har Nybyggarna i Byske som är ett företag som är kunniga på det här med attefall i Skellefteå byggt ett attefallshus åt mig, vilket är bra för jag har både barn och barnbarn som vill komma och hälsa på mig och boningshuset är lite väl litet. 

Jag älskar mitt lilla hus på 60 kvadratmeter för det räcker väl för mig och mina behov, däremot blir det för litet när folk kommer och hälsar på. Eftersom mina anhöriga reser hundra mil för att komma hit vill de stanna ett tag är de ändå haft en så lång resa. Att kunna ge dem möjligheten att få bo i ett eget litet attefallshus med alla bekvämligheter känns därför riktigt bra, och jag är så glad att jag hittade Nybyggarna i Byske AB. Är du intresserad av att få hjälp av detta byggföretag med till exempel attefall här i Skellefteå så ska du givetvis höra av dig till dem för att få veta mer om hur de kan hjälpa dig och vad det kostar. Jag kan i alla fall säga att det här företaget ligger i framkant och har stor erfarenhet av att bygga dessa hus, så jag tror ingen annan är lika bra än dem är det kommer till just attefall i Skellefteå. 


Kommentarer är stängda.