Är så nöjd med detta snickeri i Sundsvall

Är så nöjd med detta snickeri i Sundsvall

Ute blåser det friska vindar så idag blir det inget fiske som jag först hade planerat. Nu har det blivit ganska många inlägg om det här med fiske så det skadar inte att jag skriver om någonting annat för en gångs skull! Det ska i dagens inlägg handla om ett snickeri i Sundsvall, för jag vet ju att det är flera av er som i likhet med mig kan behöva anlita en snickare, för vi är många som bor i egna hus och vare sig har tid, ork eller lust att hålla på att snickra med vad det nu än kan vara man har för projekt på gång.  

För inte så längesedan vände jag mig till ett snickeri i Sundsvall som heter Björn & Agges Fixartjänst, och eftersom jag känner att de gjorde ett så bra jobb så tänker jag att jag ska skriva ett inlägg om dem. Företaget som sådant är ett alltjänstföretag som kan göra alltifrån att skotta snö till att fixa ett tak på en lekstuga. Det är så många fler tjänster som de har i utbudet, det allra bästa ni kan göra efter att ni läst klart inlägget är att klicka här, för då kommer ni in till deras egen webbsida och kan läsa med dels om dem i allmänhet och deras tjänsteutbud i synnerhet. Inte kan jag påstå att de kostade så mycket att anlita dem, och det är givetvis alltid välkommet när man kan få en tjänst utförd till en rimlig kostnad. Så skulle jag behöva vända mig till ett snickeri i Sundsvall igen skulle jag inte kunna tänka mig att vända mig till något annat snickeri än just detta. Nu vet ni detta, och i morgon får vi se om jag kan ge mig ut på sjön för att fiska, ska hålla er uppdaterade! 


Kommentarer är stängda.