Ett vackert räcke till trappan

Ett vackert räcke till trappan

Hejsan alla läsare! Här i min blogg har jag skrivit en del om fiske i de senaste inläggen då jag och en kompis tog husbilen och åkte iväg och fiskade i ett par dagar. Nu ska jag berätta om något annat, som handlar om att jag fick hjälp av en byggfirma i Uppsala. Jag har nyligen fått hjälp med lite snickeriarbeten inne i huset, bland annat så har ett vackert räcke till trappan snickrats och det blev helt otroligt fint. Jag ska berätta om en firma som finns till för er som är intresserade av att få hjälp med bygg eller snickerier, och namnet på denna byggfirma i Uppsala är Årsta Bygg & Alltjänst. 

Jag vet att flera av er har planer på vad ni vill göra med era hus eller lägenheter och jag hoppas jag kan bidra med något till er idag? Årsta Bygg & Alltjänst snickrade ett vackert trappräcke och jag kan inte säga annat utan att jag är mycket nöjd. Det blev snyggt och helt och hållet utifrån mina önskemål och behov. Årsta Bygg & Alltjänst har ett bra rykte här i Uppsala och jag känner några personer som har anlitat dem, och nu när jag själv vänt mig till dem och blev så nöjd så vill jag rekommendera er också att höra av er till den här firman, särskilt med tanke på att det finns väldigt mycket Årsta Bygg & Alltjänst kan vara behjälpliga med. Byggnation, renoveringar, tillbyggnader och ombyggnader är några exempel på vad de kan göra. Jag kan väl säga att om jag inte var född med tummen mitt i handen så kanske jag hade klarat att snickra ett trappräcke själv, men jag bedömde att det var bäst att anlita professionell hjälp. 


Kommentarer är stängda.